torstai 22. huhtikuuta 2010

DNA Nokia mokkula

Windows 7:aan oli asennettu DNA Nokia mokkula, mutta sen mokkulaohjelma ei löytänyt laitetta.
DNA:n sivuilta piti hakea asennuksen korjausohjelma, joka asensi ohjelmapäivityksen koneeseen. Sitten alkoi taas toimia.
Neuvoa asiaan sai etsiä oikein urakalla.

keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Rogue Antivirus-ohjelma

A roistovaltiot virustentorjuntaohjelma on ohjelma, joka asentaa itsensä käyttäjän tietokoneessa, monta kertaa ilman, että käyttäjien tiedot, ja käyttää ilkivaltaisten välineitä hidasta tietokonetta alas ja vakuuttaa käyttäjä, että ne ovat vakoiluohjelmat, virukset, ja adware omalle tietokoneelle. Ohjelmisto näkyy edelleen ponnahdusikkunat että käyttäjä toivoo, että he ostavat ohjelmistoja. Se käyttää myös liioiteltu tulokset pelästyttää käyttäjä hankintayhteisöihin ohjelmistoa. Kuitenkin, ohjelmisto saa poistaa vakoiluohjelmia tai viruksia lainkaan.

Yleensä ohjelmisto on ladattu kautta troijalaisen ja asentaa tietokoneellesi.

Mukaan Panda Security nämä hyökkääjät on 3,4 prosenttia onnistumisaste ja tekevät noin 14 miljoonan euron tulot kuukaudessa.

Kolmen suurimman roistovaltiot virustentorjuntaohjelmistot parhaillaan lokakuussa 2008 ovat VirusResponse Lab 2009, Antivirus 2009 ja XP Antispyware 2009. Useimmat on kloonata uusia uhkia, jotka sisältävät Virus käynnistyshinnat, Antivirus Pro 2009 ja XP Protection Center.

Acerin tuuletin

Acer Aspire kannettavaan tuuletin maksoi 80 euroa.
Tuuletin piti vaihtaa lämpöongelman takia.
Pölyn puhdistaminen tuulettimesta saattaa hiukan auttaa asiaa.

lauantai 17. huhtikuuta 2010

Asus Eee PC 4G uudelleen asennus

Asus miniläppäriin piti vaihtaa Windows XP. Piti poistaa kaikki osiot ja luoda uusi osio, että asennus onnistui.
Läppärissä oli Ubuntu Linux ja se oli mennyt jumiin. Siihen ei asentunut myöskään mokkula, joten Windows XP oli laitettava tilalle.
Asennus piti tehdä ulkoisella DVD-asemalla, koska koneessa ei ollut omaa asemaa.